Specialist in Automatiseren

VoIP

VOIP wordt veelal gezien als een methode om kosten te verminderen. Alhoewel dat zeker een uitgangspunt kan zijn zien wij dat er zakelijk  een aantal anderen en minimaal even belangrijke argumenten zijn.. 

 

Daarbij denken wij o.a. aan een grotere keuzevrijheid in telefoontoestellen. Maar ook aan een veel grotere flexibiliteit in gebruik. Vanuit Outlook of een CRM systeem gelijk met uw toestel bellen? Geen probleem.. U bereik daardoor een hogere efficiency en er worden minder fouten gemaakt.

Heeft u medewerkers in dienst die thuis voor het bedrijf werkzaamheden verrichten? Of wilt u thuis ook de telefoon van de zaak kunnen beantwoorden? Het behoort tot de mogelijkheden zonder dat u een toestel door moet schakelen.

 

Wilt u genieten van de flexibiliteit van een VOIP centrale, maar uitgaande gesprekken via een vaste lijn (bijvoorbeeld ISDN) plaats laten vinden, dan is dat ook mogelijk. Wij bieden u ook de gelegenheid om uw oudere telefooncentrale met VoIP te verbinden.. U kunt dan ook genieten van een forse besparing en een optmale bereikbaarheid

 

Er zijn veel mogelijkheden, elk met eigen voor- en nadelen. Omdat iedere situatie uniek is nemen wij graag uw situatie in een persoonlijk gesprek met u door. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken.