Specialist in Automatiseren

Proces beschrijving

Ieder traject, of het nu een complexe website betreft of een simpele ideal integratie wordt volgens een vaste volgorde van processen behandeld. Vanzelfsprekend is de doorlooptijd van ieder traject anders en zullen bepaalde stappen voor een ideal integratie anders verlopen of komen te vervallen.


Inventarisatie: Uw wensen worden doorgenomen en met u besproken. Wij zullen u onder andere vragen naar gewenste kleuren, als u een huisstijl heeft dan worden de meeste kleuren daardoor bepaald. Heeft u geen huisstijl, dan kan deze voor u gemaakt worden.


Financieel voorstel: naar aanleiding van de inventarisatie doen wij u een financieel voorstel. Dat is zowel voor u als voor ons van belang.


Grafisch voorstel: Nadat wij een akkoord bereikt hebben wordt er een grafisch voorstel gemaakt. U kunt kiezen uit 2 of maximaal 3 voorstellen.


Ontwikkeling: het grafisch voorstel wordt nader uitgewerkt waarbij de belangrijkste pagina’s uit worden gewerkt. De overige pagina’s worden naderhand in dezelfde stijl uitgewerkt.
In dit onderdeel wordt het stramien voor de pagina’s vastgelegd en wordt een eerste versie van de site met door u aan te leveren gegevens en afbeeldingen gevuld.
Wij betrekken u zo nauw mogelijk bij het hele traject, zo blijft u goed op de hoogte van de voortgang en kunnen wij tijdig bijsturen als iets toch niet geheel naar wens of conform afspraak zou zijn.


Acceptatietest: u krijgt de gelegenheid om de functies van de website te testen voordat deze live gaat.
Vullen van de site: nadat de site gebruiksklaar is gemaakt kan deze gevuld worden. Afhankelijk van de gesloten overeenkomst zorgt u hier zelf voor of wordt dit door ons verzorgd.


Live gang en evaluatie: de website gaat live en wordt aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines. Daarnaast bespreken wij graag met u hoe u het traject heeft ervaren.

 

De doorlooptijd voor een project varieert van 1 week tot meerdere maanden, een en ander geheel afhankelijk van complexiteit van het project en de snelheid en wijze waarop zaken door u aan worden geleverd.