Specialist in Automatiseren

Small Business Server

Er zijn heel veel sterke argumenten om een server zoals een Small Business Server in het bedrijf binnen te halen. Daarbij kan gedacht worden aan centrale opslag van bestanden en een gecentraliseerde  back-up.  De wens om in het hele bedrijf altijd de laatste versie van een document beschikbaar te hebben en vanaf alle werkstations dezelfde  data beschikbaar te hebben.
Maar ook de mogelijkheid om elders, bijvoorbeeld vanaf thuis, te kunnen werken met dezelfde bestanden als op kantoor. Dat alles natuurlijk zonder altijd met USB stick of per e-mail altijd die bestanden mee te moeten nemen of te moeten versturen. Voor thuiswerken zijn geen moeilijk instelbare of kostbare apparaten nodig.


Minimaal zo belangrijk is de centrale opslag van e-mail en het gemakkelijk kunnen delen van agenda’s. En natuurlijk via een smartphone of tablet de eigen e-mail in kunnen zien en kunnen beantwoorden waarbij die berichten gelijktijdig ook op kantoor terug te vinden zijn. Alle vanaf kantoor verzonden e-mail kan worden voorzien van een centraal beheerde handtekening onder de e-mail, op die manier wordt uniformiteit in de communicatie per e-mail bereikt.


Wij installeren, configureren en beheren alle versies van Microsoft Small Business Server en de opvolger Microsoft Essentials Server 2012.


Samen met u wordt de meest optimale oplossing besproken waarna u een scherpe prijsopgaaf kunt ontvangen. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.