Specialist in Automatiseren

Backup

Hoe belangrijk zijn uw gegevens en hoe groot is het probleem als gegevens weg zijn. Dat is een van  de vragen waar het om draait als we spreken over een back-up maken. Daarnaast komt ook steeds de vraag naar voor welke gegevens men zeker niet zou willen missen.


De gevolgen van het kwijtraken of verloren gaan van gegevens zijn gigantisch. Alhoewel harde cijfers ontbreken wordt over het algemeen aangenomen dat 45-70% van alle bedrijven die door brand of ander onheil hun data kwijt zijn geraakt binnen 5 jaar failliet gaan. Dit terwijl de kosten van een goede back-up niet hoog hoeven te zijn. Wij kunnen u voorzien van meerdere vormen van back-ups. Variërend van een back-up op uw eigen locatie tot geautomatiseerde back-up processen op uw eigen locatie met synchronisatie naar een 2e locatie en zelfs 3e locatie, tot een online back-up zonder extra's. Onze insteek hierbij is in principe dat 1 back-up geen backup is, maar de keuze is uiteraard aan u. Onze taak is u van een zo goed mogelijk advies te voorzien en eventuele diensten te leveren.

 

De uiteindelijke uitwerking is geheel afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden en budget. Als u systeembeheer van A.T.Z. afneemt, dan kan een back-up dienst onderdeel van het totale pakket uitmaken.


Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een adviesgesprek.