Specialist in Automatiseren

Verbindingen

Wij kunnen de meeste internetverbindingen die leverbaar zijn aanbieden, variërend van standaard ADSL lijnen tot en met zeer snelle glasvezel verbindingen. Wij bieden u ADSL / VDSL / SDSL / VDSL2 / BVDSL2 aan met downloadsnelheden tot wel 200Mbps. Niet alleen leveren wij meer variaties die volledig ondersteund worden, ze zijn ook nog eens aanmerkelijk sneller dan wat er gemiddeld aan wordt geboden. Het voordeel van zaken doen met een specialist.

De meeste van deze benamingen komen u wellicht niet bekend voor, daarom een korte toelichting.
VDSL (VDSL2 EN BVDSL2) zijn in feite een snellere variant van ADSL.
Ethernet over koper, SDLS en glasvezel bieden u een zelfde upload als download snelheid en zijn ideaal als u zelf over een server beschikt waarop openbaar toegankelijke diensten zoals bijvoorbeeld een webshop draaien. Glasvezel maakt snelheden van 1000Mbps mogelijk.


Waar de mogelijkheden bekabeld onvoldoende zijn kunnen wij in overleg met u vaak tot een werkbare oplossing komen. Het is op veel plaatsen namelijk ook mogelijk om draadloos of via 4G tot een betaalbare en snelle oplossing te komen.


Wij zijn in staat om 24/7 beheerde en bewaakte internetverbindingen te leveren met een beschikbaarheid tot wel 99.999%. Deze worden in onze opdracht door de netwerkbeheerder bewaakt.. Alle overige door ons geleverde verbindingen worden door ons bewaakt zodat wij altijd snel in kunnen spelen op eventuele problemen.

Wij monitoren actief alle verbindingen welke wij leveren zodat wij altijd snel in kunnen spelen op eventuele problemen. Mede daarom hebben wij de benodigde routers op voorraad.

Minstens zo belangrijk; wij kunnen u adviseren ten aanzien van volledig redundante verbindingen. Dat wil zeggen, dat de kans dat u offline gaat tot een absoluut minimum wordt beperkt.
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.