Specialist in Automatiseren

Oplossingen

Wij denken oplossingsgericht, een probleem wordt dan ook snel als uitdaging gezien. Oplossingen kunnen bestaan uit standaard oplossingen welke nagenoeg onmiddellijk leverbaar zijn, maar ook uit standaard componenten waarvan de gecombineerde inzet wellicht niet altijd voor de hand ligt. Voor ons telt alleen het eindresultaat.


Kortom, wij denken out of the box en outside the box. Daarbij kijken wij ook zeker over de schutting om te zien of er aan de andere kant wellicht een oplossing is die direct pasklaar is. Naast kennis van en ervaring met het Windows platform hebben wij ook kennis van Linux en andere open source oplossingen.


Naast de standaard oplossingen hebben wij diverse andere oplossingen gerealiseerd. Daarbij blijven we binnen budget en wordt er getracht om zoveel mogelijk standaard (wellicht aanwezige) componenten in te zetten.


Het voert te ver om alle oplossingen welke gerealiseerd zijn te vermelden, een paar voordelen die zeer actueel zijn: uit een administratie lezen van gegevens en deze omzetten naar planning voor de productie. Een computer middels een extender vanaf een andere plaats bedienen dan waar de computer staat.
En diverse oplossingen voor vraagstellingen op het gebied van internet.

 

Wilt u met ons nadenken over een vraagstuk binnen uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.