Specialist in Automatiseren

Beheer

Systeembeheer door A.T.Z. houd o.a. in dat uw belangrijkste systemen op afstand in de gaten worden gehouden. Door het monitoren van systemen blijven wij steeds op de hoogte van dreigende problemen. Daardoor kunnen wij het daadwerkelijk optreden van problemen in de meeste gevallen voorkomen. Wij streven hierbij naar een 100% beschikbaarheid, iets wat wij voor servers gewoonlijk halen. De definitie voor beschikbaarheid is de tijd dat servers en systemen beschikbaar zijn exclusief de tijd voor gepland onderhoud.


Om tot een dergelijke beschikbaarheid te komen wordt het systeemonderhoud, zoals eventuele updates en patches, buiten kantoortijd uitgevoerd. Dit wordt nagenoeg altijd op afstand gedaan, uw aanwezigheid is derhalve niet vereist. Wanneer het noodzakelijk is dat bepaalde handelingen op locatie worden verricht dan is dit in overleg ook buiten kantoortijden mogelijk, of bijvoorbeeld aan het begin of eind van de dag.


Het is mogelijk om de server en de daarop draaiende software bij A.T.Z. in onderhoud te geven en eventuele werkzaamheden aan werkstations bij derden onder te brengen of zelf te doen.


Daarnaast geven wij zowel gevraagd als ongevraagd adviezen om tot het verbeteren en/of optimaliseren van uw IT omgeving te komen.

 

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.